Tuesday, July 13, 2010

Summer Key Piece: Tunic


Ljetne, šarene, prozračne i udobne tunike ne samo da su hit ovog ljeta, nego su jedan od najpraktičnijih komada odjeće koje možete nositi apsolutno svuda – kod kuće, na plaži, u shoppingu, ljetnoj šetnji, pa čak i na ljetnom večernjem izlasku.


Sve što trebate odabrati je model od klasičnog ili retro pa do sportskog ili elegantnog. Boja je bezbroj isto kao i vrsta materijala i uzoraka. Kupite onu koja će najbolje odgovarati vašem stilu odijevanja i mjestu gdje je najviše planirate nositi.


Prilikom odabira pazite da bude o prirodnih i prozračnih materijala, da vas nigdje ne steže i ne sputava, što je na kraju i najvažnije za vrijeme ljetnih vrućina.


Tunike su i bile zaštitni znak Hipija pa nije ni čudo da mnogi modeli upravo podsjećaju na to vrijeme. Ono što je najljepše je da ove godine možete odabrati model i boju tunike i ne morate se bojati da ste pogriješili u odabiru. Nosi se sve.


Ove godine printevi su „must have“, a Hawaii tematika savršen su odabir za ljetne tunike koje ćete nositi na svoje bikinije.

1 comment:

  1. I don't understand your language :) but i like designs created by Polyvore. And I use Polyvore as well..I will find and heart these sets on Polyvore :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...