Tuesday, July 13, 2010

Icons Of Style: Madonna For D&G Fall/Winter 2010/2011 Campaign


Kad se posla prihvate Madonna, Dolce&Gabbana i fotograf Steven Klein, onda to rezultira predivnom modnom pričom, koja nas, u zimskoj kampanji za D&G, vodi u živahnu i senzualnu atmosferu talijanske dolce vite, s kraja 30-ih godina prošlog stoljeća.


Najslavnija Amerikanka talijanskih korijena, Madonna je svakako idealan model za filmsku kampanju koju su smislili Dolce&Gabbana za predstojeću hladnu sezonu. Madonna se vraća svojim talijanskim korijenima u prekrasnom nizu fotografija, koje su savršen spoj mode i filma, a sve pred objektivom odličnog Stevena Kleina.


Madonna s kokošima. Madonna ide iz dućana s namirnicama u rukama. Madonna na „običnoj" porodičnoj fotografiji... Duhovite, senzualne i zabavne fotografije, savršeno dočaravaju atmosferu malog idiličnog talijanskog mjesta za vrijeme Drugog svjetskog rata.


Što se mode tiče, nema tu nekih prevelikih novosti, D&G ostaje vjeran reinterpretaciji talijanskog neorealizma, pa ćete vidjeti puno putenog seksipila - crni korzeti, crna čipka, lepršave haljinice, uski kostimići... Sasvim jednostavno, a jako jako glam.


Photos: http://www.absolumentmadonna.fr/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...