Saturday, September 11, 2010

Retro style strikes again


Po mom mišljenju Laetitia Casta je cijeli svoj radni vijek u sjeni mlađih i mršavijih kolegica, ali meni je jedna od top 5, prvenstveno zbog francuske serije 'Plavi bicikl' ( o kojoj ću možda jednom i da pišem ! ).
Nakon mnogo vremena izbivanja, eto nam Laetitie ponovo, u Rihanninom spotu 'Te amo', na pariškoj reviji Louis Vuittona, a sada i na naslovnici ruskog Harper's Bazaara ( o kojoj naslovnici još nisam pisala ovaj mjesec ?? ).
Za editorial je zaslužan Marcin Tyszka, ovaj put u totalnom retro stilu, 'pomognutom' brojnim krpicama poznatih brandova: Miu Miu, Armani, Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Moschino i drugih. 
Fotografije same po sebi meni nisu ničim posebne, prije svega radi monotonih i jednobojnih pozadina, ali zarad Laetitie i dobre odjeće, dijelim fotografije i vijest sa vama!2 comments:

  1. nisi o usa elleu ;) koji slavi 25 godina.. ali su naslovnice toliko bzv da im ne treba davati post :D
    shto se laetitie tiche, ova fotka u haljini na prugice mi je odlichna

    ReplyDelete
  2. I meni je Laetitia u top 5. To je po mom misljenju savrsena zena. Lakse cemo se identifikovati sa njom, nego sa anoreksicnim manekenkama koje se promovisu na sve strane. A tek kako je lepa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...