Monday, September 6, 2010

'Core Values' Ad


Još jedan povezani članak kod mene, ali bilo je vrijedno pomena zaista :) Ovaj put nova kampanja Louis Vuittona, također za putne torbe o kojima sam pisala, uključila je ni manje ni više nego Bono Vox-a, njegovu suprugu Ali Hewson, a kao šlag na torti, sve je to svojom kamerom obilježila najpoznatija fotografkinja današnjice - Annie Leibovitz.

Tradicionalnoj kampanji Core Values Louis Vuittona, u kojoj su već učestvovali Sean Connery, Mikhail Gorbačov, Francis Ford Coppola sa kćerkom Sofijom, Mikhail Barišnjikov te Leatitia Casta, ovog puta pridružio se humanitarac bez granica Bono Vox sa suprugom Ali. 

Slogan reklame je 'Every journey began in Africa', a razlikuje se od ostalih jer ni Bono ni Ali ne nose odjeću ovog modnog brand-a, nego ležerne krpice kuće Edun koju je Ali osnovala. Bono u reklami uz gitaru nosi poznati Keepall model torbe, a njegova supruga nešto noviji, napravljen u saradnji Edun-a i Louis Vuittona.
Annie Leibovitz je još jednom uradila sjajan posao!

1 comment:

  1. Svdija mi se tvoj blog! Ako imas vremena poseti moj blog, tek je napravljen pa nemam puno citalaca :( jjbeautysecrets.blogspot.com :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...