Tuesday, September 7, 2010

Fashion Twins

Ljeto je na izmaku ( koliko sam samo puta ovo napisala !! ), pa nam valja sabrati utiske,i ocijeniti neke krpice. Slavni pritom moraju doći na dnevni red, naravno, jer su sve oči uvijek uprte prvo u njih, pa onda u nas obične smrtnike.

U tolikoj ponudi modnih brand-ova, kreatora i stilista, rekli bismo da u dalekom nam Hollywood-u ne može doći do greške. Ali, ko radi taj i griješi. A kad se desi problem duplih haljina - greška je isključivo u stilistima, pa pršte otkazi na sve strane :) Cijela je poplava modnih blizanaca, a među slikama ima i starijih primjera, recimo slučaj kada je Reese Witherspoon obukla Chanel-ovu haljinu koju je Kirsten Dunst nosila čak tri godine prije.
Ima i onih novijih. Haljine Victorije Beckham su 'all over the place'. Povodom četrdesetog  rođendana Range Rover-a Vicky je na party obukla svoju beige haljinu iz kolekcije za jesen 2010. Upotpunila ju je sa Brian Atwood Drama pump shoes ( moram napomenuti da umirem za njima !! ). U potpuno istoj haljini se pojavila meni najdraža vještica iz Gossip Girl - Leighton Meester, u kombinaciji sa Missoni štiklicama i Tiffany & Co Galaxy torbicom. 
O tome koja haljina bolje stoji kojoj zvijezdi moglo bi se diskutovati jako dugo. Šta da kažem, prave priče za žutu štampu i modne ovisnike.

Victoria Beckham vs. Leighton Meester

Kirsten Dunst vs. Reese Witherspoon

Kim Kardashian vs. Eva Longoria

Emma Watson vs. Naomi Campbell

Cameron Diaz vs. Jennifer Lopez

Carla Bruni Sarkozy vs. Kate Bosworth

Rachel Weisz vs. Jessica Alba

Nicole Kidman vs. Jennifer Lopez

Katy Perry vs. Nicky Hilton

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...