Friday, July 1, 2011

Pogledati i pročitati


Što se mene tiče - u ljetnim mjesecima samo lagano štivo, i još lakši filmovi. Od komedija i romanse ne odmičem. Zato je pravo vrijeme da vam preporučim drugi dio fenomenalne komedije Mamurluk. Znate od ranije da ne volim otkrivati detalje, ali svi oni koji su uživali i nasmijali se do suza prvom dijelu, svakako će uživati i u nastavku. Ako ste mislili da nema luđeg provoda od provoda u Las Vegasu - griješite. Provod u Bangkoku je daleko luđi, a istovremeno i opasniji :) I još jedan razlog svim curama da pogledaju - Bradley Cooper. Ja neću ništa više reći :)

Što se tiče preporuke za knjigu - znate od ranije koliko volim Lauren Weisberger. Moram reći da me posljednja u nizu njenih knjiga mrvicu razočarala. I to je prvi put. U potpunosti sam uživala u 'Đavo nosi Pradu', 'Svako ko je neko', i 'Đavo želi dijamante'. Ali četvrta po redu - 'Đavo želi slavu' je već pomalo blijedi pokušaj da se napravi dobra i interesantna priča kao u prethodne tri. Da li može preživjeti brak između 'obične smrtnice i slavne ličnosti? Ako vas zanima ova tema, onda preporučujem da je pročitate.
Međutim, što se mene tiče, ipak je to Lauren, i ipak je došlo doba godine pusti-mozak-na-livadu-i-ostavi-ozbiljnu-tematiku-za-dugi-zimski-period, pa sam sva sretna dograbila girly knjige, i svakako ću pročitati svaku slijedeću.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...