Saturday, June 26, 2010

Beauty: Maybelline NY - The Falsies Mascara


Maybelline NY. make up brand broj 1 i ekspert za maskare nastupa ponovo! Brand koji je donio prvu, sada već kultnu, Great Lash maskaru, otkriva revolucionaran novi tip volumena trepavica sa najnovijom maskarom iz Volum' Express franšize - The Falsies.

Nakon skoro tri godine istraživanja, Maybelline laboratorije su razvile dodatak vrlo uspješnoj Volum' Express franšizi, koja još uvijek važi za liniju broj 1 maskara u svijetu i gdje se na svakih 1,7 sekundi proda po jedna na planeti. The Falsies maskara, sa svojom kombinacijom pro-keratin formule i udubljene četkice za potpuno pokrivanje, daje efekat vještačkih trepavica sa nevjerovatnim osam puta većim volumenom i tri puta izraženijim trepavicama, od ugla do ugla.

The Falsies je jedina maskara koja na pravim trepavicama ostavlja učinak umjetnih trepavica čineći ih izrazito vidljivima. Stimulativna vlakna nude sve prednosti umjetnih trepavica: dužinu, puninu i gustoću. 

Jedinistvena četkica za potpuno prekrivanje sa svojom fleksibilnom drškom savršeno se prianja uz trepavice te omogućuje nanošenje maksimalne količine proizvoda i razmazivanje, postižući na taj način vamp i neodoljiv izgled!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...