Monday, May 28, 2012

Precious Jewelry by Irma



Nekada davno pisala sam o Abataba slatkom nakitu. Ovaj put sa ponosom predstavljam nešto što je slično, ali unikatno, kreativno i domaće - Precious jewelry, kolekciju nakita koju, iz dana u dan, upotpuni jedan novi slatki komad u vidu naušnica, privjesaka, ogrlica, prstenja ili broševa. Iza cijelog projekta stoji Irma Šukalo Marković, profesorica likovne kulture, koja je pretočila svoj talent i kreativnost u mini šoljice sa kafom, kolačiče, čajnike i magazine od gline, plastike, silikona i ukrasnih tkanina. Ukratko - njen nakit predstavlja sve ono što moderne cure vole, i što će vaše svakodnevne odjevne kombinacije izdvojiti iz mase i osvježiti od jednoličnosti.

Trenutno svi zainteresovani iz BiH mogu Irmu kontaktirati preko njene Facebook stranice, i pogledati cijelu ponudu nakita OVDJE. Svaki komad je jedinstven i po nečemu se razlikuje od drugog. Brzi klik na stranicu i počastite sebe ili obradujte dragu prijateljicu :)









7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprva mi se učini da je i naslovnicu Cosmo-a sama napravila ali sada vidim da nije. Ali u svakom slučaju, zadivljena sam! Ovo je sjajno. :)

      Delete
  2. jao kakva divota..odusevljen sam.....mnogo je slatko

    ReplyDelete
  3. Hehe, šoljica i čajnik, medeno :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...