Saturday, September 3, 2011

Loking Forward to The Gossip Girl, Season 5!

Iako sam u bar pet posljednjih postova izrazila žaljenje što je ljeto gotovo, ipak priznajem da septembar itekako ima svojih čari. Rana jesen, ono lijepo vrijeme kad nije pretoplo, a kiše još nisu počele. I milion novih planova, jer je septembar uvijek bio 'moj' mjesec, radi rođendana i još sto nekih drugih malih ali lijepih stvari.
Između ostalog - opet dolazi ono vrijeme kada se polako selimo sa vrelih ulica na kauč, a pogled nam je sve češće usmjeren - na TV! Nova sezona moje omiljene The Gossip  Girl kreće 26.-og. Osim standardnih spletki, dobrih outfita i ljubavnih igrica, čekaju nas i neke novine, kao nekoliko novih glumaca među kojima će epizodnu ulogu imati i Elisabeth Hurley. Dok čekamo na nove epizode, evo malog zagrijavanja u vidu fotografija sa snimanja.Jedva čekam!








6 comments:

  1. Volim gg,ali malo su razocarali sa pricom..ne svidja mi se u kom je pravcu otisla.Najvise ih gledam zbog super krpica:)

    ReplyDelete
  2. Na četvrtoj slici levo Blejk ima divnu kombinaciju :) lajkam!

    ReplyDelete
  3. Serija je apsolutno bezvredna. Dijalozi komplikovani i nerealni, situacije tako predvidive...Trebalo bi da svi scenaristi koji pretenduju da pisu serije uce sta znaci kratak, britak, duhovit scenario od scenariste serije Sex i grad.

    ReplyDelete
  4. Hvala puno na lijepom komentaru kod Jovane:)
    Velike puse:)

    ReplyDelete
  5. @Bojana - Znam da je serija potpuno bezvrijedna, predvidiva i nerealna. Ali ipak... :):)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...