Friday, April 15, 2011

Design for Kylie


Čuveni modni duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana su oficijelni kreatori scenske odjeće za turneju Kylie Minogue! Ta vijest je odjeknula kao prava senzacija. 'Les Folies Tour 2011' je tematski podijeljena, mada suštinu čini ples, ples i još plesa. D&G su svoje kreacije u potpunosti prilagodili tome, i napravili kostime pune sjaja, šljokica, lanaca i perlica u kojima se Kylie može lagano kretati po sceni, a u isto vrijeme izgledati zavodljivo. Nakon dugogodišnje saradnje ( ovo im je treća 'zajednička' turneja ), već su Kylie prozvali svojom malom princezom, ili kako bi to oni rekli piccola principessa :)
A sada onaj dio u koji nećete povjerovati: svako od vas, tj. nas također ima mogućnost da dizajnira za Kylie! Da, dobro ste pročitali! D&G pozivaju sve kreativne ljude, dizajnere i one koji to žele postati, da pošalju svoju kreaciju majice koju će nositi Kylie, a koja mora biti inspirisana njenom turnejom Aphrodite: Les Folies. 
Pobjednički komad će biti proizveden od strane ovog brand-a, a Kylie će u njoj snimati fotografije koje će biti predstavljene na njenoj i D&G službenoj web stranici, te na njihovom blogu Swide. Svima onima koji se žele upustiti u ovaj projekat kažem good luck and go for it! :)
Pogledajte na videu kako to rade pravi majstori.




5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...