Monday, February 14, 2011

Sexy in Pink for the Valentine's Day!



Ovo je čestitka na moj način za sve one među vama koji su zaljubljeni i koji slave ovaj dan ljubavi! Happy Valentine's Day! :) Evo mojih prijedloga koji će vam ( nadam se ) uljepšati ovaj dan, ili noć:

Niche kuća Diptyque pripremila je za Dan zaljubljenih par mirisnih svijeća - Roseros ukrašen srcima. Svijeće su dostupne u limitiranom broju, i ilustrovane bezvremenskom ljubavlju između ljepotice i zveri. Ilustratori su francuzi Kuntzel & Deygas koji na svijećama kontrastima ističu značaj prave ljubavi. Miris ovih svijeća zasnivaju se na romantičnoj melodiji baštenske ruže - svijeća Rose i začinske divlje ruže - svijeća Eros.




Nešto još zanimljivije dolazi iz Victoria's Secret-a, i to novi modeli donjeg rublja, među kojima je i  Love Push-Up Bustiers. Pored ovog modela, Victoria's Secret predstavlja i nekoliko setova i korzeta koji mogu biti savršen izbor i poklon za Valentinovo, a pripadaju kolekciji Very Sexy.  






Na kraju, nešto ugodno i korisno u isto vrijeme. Kao i svake godine Estee Lauder se priključuje kampanji za borbu protiv raka dojke, te u tom smislu predstavlja tematskie proizvode ružičaste boje. Evelyn Lauder Lip Collection je jedan od više proizvoda koji Estee Lauder lansira u ove svrhe. Set sadrži elegantnu ružičastu torbicu sa tri ruža različitih nijansi ( Tiramisu, Candy, Rubellite ). Pored ovog seta, u ponudi je i broš ukrašen ružičastim cirkonima. Evelyn Lauder Lip Collection torbica sa ruževima dostupna je po cijeni od 25 eura, a broš Jewelled Pink Ribbon po cijeni od 15 eura.



3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...