Wednesday, February 9, 2011

Christian Lacroix - The Tale of Sleeping Beauty


Evo jedne bajkovite pričice :) Autorka bestselera 'Kako hodati u štiklama' Camilla Morton je nedavno izdala svoju novu knjigu 'Christian Lacroix, The Tale of Sleeping Beauty' - modernu priču o Trnoružici, a za sve ilustracije unutar nje je bio zadužen Christian Lacroix glavom i bradom!
Ovo je prva u nizu planiranih Fashion Fairy Tal Memoir Series, u kojem će Camilla Morton napraviti modnu verziju najpoznatijih priča za djecu, te omiljene likove iz bajke preobratiti u stvarne ličnosti iz svijeta mode. Prvi po redu je Christian Lacroix koji se pojavljuje u ulozi princa, a cijela knjiga je odraz njegove karijere od ranih početaka u haute couture-u, pa sve do otvaranja svoje modne kuće. Za razliku od originalne Trnoružice kojoj je bio potreban poljubac, u ovoj modernoj verziji je Lacroixovoj dami potreban make over :) Pravi happy end je njeno pojavljivanje na haute couture show-u, a ilustracije u pravoj mjeri odražavaju njegov raskošni stil.
Na Amazon-u je knjiga već u prodaji, i to po cijeni od 14.65 dolara. Kako je najavljeno, slijedeći su na redu John Galiano and the Tale of Cindarella ( Pepeljuga ), te Manolo Blahnik and the Tale of the Elves and the Shoemaker ( Priča o stolaru i vilenjacima ). Jedva čekamo! :)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...