Monday, November 29, 2010

Vivienne or Marc ?


Brzi klik na službenu VW stranicu ako želite imati jedan od dva modela notesa ili dnevnik u potpisu ove ekstravagantne dame. Upravo te modele iz svoje linije pribora za pisanje je Vivienne predstavila prije par dana, a moći će se kupiti po cijenama od 25 funti za notes i 35 funti za dnevnik.
Što se tiče korica, one su urađene u simple škotskom uzorku i vijugavim prugicama, a u unutrašnjosti svaka stranica ima originalni VW print u zaglavlju.



Ako mene pitate, i nije nešto. ALI, zamislite karirani VW diary, po kojem možete da švrljate bojicama iz Marc Jacobs kolekcije za pisanje extra mega impresivnog naziva BookMarc, koje ste upravo izvadili iz pernice iz iste kolekcije, a kao šlag na torti dolazi i odgovarajuća platnena ceker/torba. Eh to je već nešto...
Moj omiljeni mr. Marc je ovu kolekciju predstavio još u septembru, a po uzoru na njega krenuli su i ostali. Vidjećemo šta nas čeka u skorijoj budućnosti. Ko je slijedeći ?





3 comments:

  1. i za mene Marc, obozavam ga, i volim da izgovaram njegovo ime onako britanskim akcentom! :) ja ludim za njegovim nakitom, ali se ne bih bunila ni da imam ove bojiceee, oduvek sam volela da tako piskaram i ukrasavam razne svescice!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...