Tuesday, November 9, 2010

Tračerica u decembarskom Marie Claire UK


Do dana današnjeg nije prestala moja opsesija serijom Gossip Girl, niti mogu odlučiti koja mi se više sviđa, Serena ili Blaire :) 
Ovaj put evo moje omiljene zloće u beauty editorialu za decembarsko izdanje Marie Claire UK. Lice u prvom planu, i to ukrašeno Dior crvenim karminom, a od krpica se vidi samo Burberry Prorsum jakna. Fotograf je bio Christophe Meimoon, a stilistica Lisa Oxenham.
Šuška se da Leighton ugovara i saradnju sa Verom Wang, i to za reklamu njenog novog parfema koja se ovih dana treba snimati u New York-u, a pojavit će se u prodaji na proljeće 2011. godine.







5 comments:

  1. jaaao dobro si me setila, imam celu novu epizodu za pogledati. odoh da je stavim u rernu, pa da uzivam
    #obozavam :)

    ReplyDelete
  2. Leighton ovde izgleda fanatsticno, ali je po meni, Blake za klasu bolja riba i mnooogo bolje obucena (i u seriji i van nje)!:)

    ReplyDelete
  3. skoro pa mi i ne lici na sebe na drugoj slici!!!odlicne fotografije, a tek ta jaknaaaa...mmmm!!!!
    Da li mi verujes da ja jos uvek nisam pocela da gledam, osim sto znam dve epizode i ko je ko, otprilike!!! a svidjaaa mi se, znam da kad bi pocela gledala bi bez prestanka jedno deset dana i noci, i onda bi m e izneli iz sobe zbog prekomerne doze interneta! :)
    uskoro cu, uskoro!!!!

    ReplyDelete
  4. ja gledala od pocetka... kad i Ameri, znaci pre 4 godine otprilike... :) Divna je Blair. Zloca slatki. I divan joj je chanel tatto...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...