Wednesday, November 3, 2010

Summer soon ?


Hoće li ljeto doći uskoro ? Potiskujem tu misao duboko negdje otkako su krenuli prvi kišni dani, ali ova slika me totalno dokrajčila. Côte d'Azur, ljeto, pogled na more, cabrio, a sve to u prelijepoj haljini, koja je ujedno i najava za Louis Vuitton Resort 2011 kolekciju. Predstavlja je ruski model Anne Vyalitsyna, i to u saradnji sa stilisticom Julie de Libran, šminkericom Rose Marie Swift i frizerom Tomohiro Ohashi- jem. Da sve ovo izgleda ovako savršeno na fotografiji, pobrinuo se Mark Segal.

Inače, Anne Vyalitsyna je poznatija jednostavno kao Anne V. Rođena je u Nizhny Novgorod, a već godinama živi u New Yorku. Proslavila se u magazinu Sports Illustrated, i to njihovim Swimsuit Issue, u kojem se pojavila šest godina za redom. To joj je otvorilo dalji put u bavljenju ovim poslom, pa je ubrzo nakon toga postala zaštitno lice za Chloe. Reklamirala je Chanel, Tommy Hilfiger i Escadu, a godine 2004. pojavila se i u video spotu 'Out Is Through' Alanis Morissette.

Nego, koliko nam još mjeseci preostaje do početka ljeta ? :)










3 comments:

  1. jaaaaao shta bih ja dala za malo pravog neprskanog leta. japanke, suknjicu i naochare na nosu. lubenicu i kokishku
    cu da svisnem dok ne dodje :/
    a btw obozavam i LV kampanje. u srce si me ubola :)

    ReplyDelete
  2. i jaa ih voleeem, odlicne su, uvek fenomenalne slike! kolikoo jos ima?ih, mnogoo, ima da se nacekamo dok ne prosetamo ponovo gole noge! :)

    ReplyDelete
  3. prekrasno, ali meni je ipak drago da zima dolazi:) ne volim baš ljeto..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...