Tuesday, November 2, 2010

Gold Balmain's Star :)


Nije prvi put da se dešava da se ista haljina nađe na više naslovnica. Sjetimo se Miu Miu haljine koja se ovog ljeta pojavila na bar tri naslovne strane, srećom bar u različitim bojama.


Ali Balmain zlatna haljina iz kolekcije za jesen/zimu 2010./2011. godinu je stvarno dostigla vrhunac, pojavivši se na 6 poznatih i prelijepih žena i to na šest naslovnica ove jeseni. Originalno ju je na reviji u Parizu nosila Anja Rubik.


Što se tiče naslovnica, prvo ju je predstavila Abbey Lee Kershaw, i to u njemačkom izdanju Vogue-a za avgust mjesec. Zatim su uslijedile Cindy Crawford ( cover indijskog Vogue-a za oktobar ), Anna Dello Russo na naslovnici magazina 10, Natalia Vodianova za britanski Harper's Bazaar, mlada Njemica Toni Garrn ( španjolski Vogue za novembar ), a Claudia Schiffer ju je nosila na jednoj od 40 naslovnica slavljeničkog broja Zeit magazina za oktobar.
I tu nije kraj - šuška se da će istu haljinu nositi Anne Hathaway na naslovnici britanskog Elle-a, izdanje za decembar. Srećom nećemo čekati još dugo :)




3 comments:

  1. Anjaaa je najbolje ponela!mnogo je dobra haljina, ali mislim da ima toliko odece i kreatora, da ipak treba biti malo originalniji!

    ReplyDelete
  2. divna je haljina. ja glasam za cindy :)

    ReplyDelete
  3. Prosto ne mogu da verujem da u magazinima takvog kalibra i sa takvim urednistvom, kakvi su Vogue, Bazaar, Elle svesno rade ovakve stvari, jer nemoguce je da ne vide naslovnice konkurentskih casopisa...ili je to mozda ona politika ako je ima konkurent, moramo je imati i mi...haljina je predivna, ali mi je ipak ovo smesno!:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...