Thursday, November 11, 2010

Eva Longoria on MTV EMA


Novembar 08. 2010. godine  - MTV European Music Awards održan u Španiji. Jesu li mogli izabrati bolju domaćicu od sexy Eve Longorie ? Mislim da ne.
Eva je odradila super posao, a osim toga zadivila je promjenom odjeće čak 13 puta! Očigledno je da je cilj svih njenih outfita bio da izgleda što privlačnije, o tome svjedoči i dužina haljinica koje je nosila.
Od crne mini haljine Georges Hobeika iz kolekcije za proljeće 2010., preko Gianfranco Ferré-a, Pucci-ja, pa sve do Brian Atwood pumps-ica ( mojih najdražih, osim beige Louboutinki naravno! ). Svaku promjenu outfita je pratila i drugačija frizura. Pa vi zamislite koliki je samo tim potreban da se takvom brzinom postigne tako sjajan izgled, i to u tako kratkom vremenu.
Čak se pojavila obučena u kostim koji izgleda kao ogromna šunka, u čast Lady Gage i njenog 'biftek outfit-a' od nedavno.





3 comments:

  1. nisam ni to gledala, a bas volim!!aaa sta sve ja propustam to je strasno!! :)
    eva mi je kao med, tako sicusna, slatka, skladna...te noge, ten...!!!super mi je!!ja je stvarno zamisljam onako smesnu kao Gabrijelu! :)

    ReplyDelete
  2. super su mi bile nagrade i ona mi je bila super voditeljica, baš sma i ja post o tome bila napravila... eva je baš bila slatka i prirodna ko i inače :)

    ReplyDelete
  3. jao divna je... postovala sam ovaj video na FB jos pre:

    vidi kako je slatka...
    http://www.youtube.com/watch?v=eL4voQvzSOo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...