Thursday, October 14, 2010

Za sve buduće modne dizajnere: Garmz.com


Za sve one koji sanjaju kako će njihove kreacije jednog dana ugledati svjetlo dana, Garmz je prava web adresa! Ne daju savjete samo kako izraditi nacrt na papiru i prezentovati ga, već se dotiču i marketinga te budžeta.
Garmz je pravi podsticaj za sve mlade da pokažu svoju kreativnost, te da se takmiče sa drugima, kako bi oni najuspješniji dobili ostvarenje svog sna - proizvesti i predstaviti publici svoje kreacije, te ih prodavati širom svijeta putem interneta.
Cijeli proces ide ovako: svi oni koji to žele prvo prijavljuju svoj dizajn, a publika razgleda i glasa za svoje favorite. Autori najboljih radova će zatim imati priliku sašiti svoje zamisli sa papira, te ih prodati.
Na sajtu je nastala prava pomama, i prijavljuju se mladi ljudi kako iz USA, tako i iz Grčke, Njemačke, Austrije, Bugarske, Rusije, pa čak i  iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
Dakle, ima mjesta za sve nas - neki će se odvažiti i predstaviti svoj rad, a ovi iz druge skupine ( kojoj i sama pripadam ) će beskrajno klikati na još jednoj novoj modnoj i zanimljivoj stranici!

American Duchess
Reno, NV

Bunnyflavour
Hamburg

Berny design
Croatia, Zagreb

Rot Creation
Kranj, Slovenia

Paul Brown
London


4 comments:

  1. sjajno! eh da je ovo postojalo dok sam bila u toj epizodi...

    ReplyDelete
  2. Veliki lajk :))))

    Venoma

    www.venomafashionfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ovo je super!
    Cim uhvatim malo vremena postavicu neki dizajn, da vidim kako ce proci :P
    Nema veze i ako se obrukam xD

    ReplyDelete
  4. divnoo, nisam ni znala da ovo postoji! bas cu da pogledam! :) hvala na informaciji! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...