Sunday, October 24, 2010

Estee Lauder Holiday 2010 Compact Collection


Mozda će se ovo svidjeti samo djetetu u meni, ali vjerujem da ćete se i vi cure pronaći u nekom od ovih primjeraka Estee Lauder pudrijera i parfema, i to u ograničenoj seriji za predstojeće praznike na kraju 2010. godine. 
Za ovu zbirku inspiracija dolazi iz prirode, i prikazuje životinje i biljke, kao što su  morske kornjače, ali i hibiskusi i orhideje. Gotovo svi primjerci su ukrašeni Swarovski dragim kamenjem u jakim bojama, dok su parfemi svježih nota.
Najjeftiniji od ovih komada je oko 50 dolara, dok su najskuplji preko 300. Npr. morska kornjača košta 275.00, zlatna ptica 89.00, sova 325.00, hibiskus 175.00, a okrugle pudrijere ukrašene kamenjem u boji se kreću od 49.00 do 175.00 dolara. Eto dame, ukoliko imate drage ženske osobe koje želite razveseliti za praznike, i dovoljno novca na računu, pravi izbor je Estee Lauder :)

2 comments:

  1. Jeste draga, i meni :) Kazem dijete u meni se uvijek zaljubi u ove 'igrackice', slicno je i sa Pupa kozmetikom i onim njihovim slatkim setovima. Sreca pa su oni jeftiniji od ovoga i dostupni, u protivnom bih ovo narucivala preko interneta :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...