Thursday, October 7, 2010

'Style guide' by Lauren Conrad


Ona ima samo 23 godine, a popularnost je stekla učešćem u MTV realityjima 'Laguna Beach' i 'The Hills'. Nakon kratke 'šetnjice' kroz modnu industriju, počela je da piše knjige. Poslijen 'L.A. Cady' i 'Sweet Little Lies' - knjiga koje je napisala o vlastitom životu, slijedi najnovija, i to stilski vodič nazvan jednostavno 'Style guide'
Kako se sama zna pohvaliti, za kamere se oblači bez ičije pomoći već pet punih godina, i nikad joj se nije desilo da ponovi outfit. To je i bio cilj ovog modnog vodiča - da podijeli sa svijetom ono što je ona naučila o modi i stilu. 
Knjiga ima više poglavlja, počevši od savjeta kako izgraditi vlastitu garderobu ulažući u klasične komade poput male crne haljine, sakoa i velikog nakita, preko usavršavanja look-a za mlade i načina kupovanja. Onima koji nisu željni senzacije u vidu instant zvijezda ( modela, glumica, pjevačica i spisateljica ), vjerovatno će ilustracije u knjizi biti zanimljivije nego ono što je napisano.
Šuška se da je Lauren već do sada zaradila ogromne iznose od svojih televizijskih interview-a, a koliko će zaraditi na knjizi tek će da se vidi. Sigurno će to biti milionski iznosi, obzirom da je mnogi već sada nazivaju ikonom ( možda malo prerano ? ).



4 comments:

  1. cihtala sam online preview, prve tri glave
    ma sve te style guide knjige su chisto S da izvinesh
    ono kupite malu crnu haljinu i opasne stileto shtikle, crveni ruz nije za kancelariju, ukoliko ste gradjeni kao jabuka izbegavajte ukrojenu odecu, lak ce vas se brze osusiti ukoliko nokte potopite u hladnu vodu
    blabablalbbal
    to bih mogla i ja da napishem :)

    ReplyDelete
  2. Tako je Jelena!!!
    Ali moram priznati da obozavam njen stil,ali ni ja ne bih ponovila nikada istu kombinaciju da imam para kao ona!Hm... Najvise volim kad mi neko ko nosi Chanel svaki dan prica kako treba da se obucem! Devojko dodji kod nas da te obucemo od glave do pete za 5 000 dinara, ali sa stilom, pa onda napisi i trecu knjigu! :)
    Kako je lako zaraditi pare i postati popularan kod njih!eh....

    ReplyDelete
  3. @Vanja eto ideje, izdajemo knjigu "Style=wearing inexpensive clothes, without looking cheap" tanannaaa ::))

    ReplyDelete
  4. Hehhehe mogla bi se takva knjiga napisati za manje od mjesec dana. Dijelim vase misljenje!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...