Monday, October 4, 2010

Nina Ricci s/s 2011.


Nije me bilo nekoliko dana, možda svjesno, jer sam previše revija upratila posljednjih dana, a nemoguće je posvetiti se drugim temama sve dok ovo 'ludilo' ne završi. Međutim, evo jednog kratkog osvrta na krpice koje su skroz po mom ukusu, a riječ je o Nina Ricci spring/summer kolekciji za 2011. 
Još jedna potpuno ženstvena kolekcija, i to novog kreativnog direktora Peter Copping-a, blagi nabori, nježne i svijetle boje i strukirani modeli, pomalo jarkih boja, ali tek toliko da razbiju monotoniju, koje po meni ovdje gotovo i nema, meni su krpice savršenstvo i da imam priliku sve bih ovo kupila. Ono što sam primijetila je, da je veliki broj kreatora za ovu sezonu istakao čipku, rese ili volane, pa tako i Nina, ali u skroz suptilnom i decentnom stilu. 
Poslije Marije 'Nine' Ricci, koja je dizajnirala kolekcije sve do 1954. godine ( a modna kuća je utemeljena još davne 1932. u Parizu ), na mjestu kreativnog direktora su se smijenili mnogi: Jules Francois Crahay, Gerard Pipart, Nathalie Gervais, James Aguiar, Lars Nilsson, Olivier Theyskens. Dolazak na scenu kreativnosti Peter Copping-a pokazao se kao pun pogodak, pa 'novu' Ninu slijede mnoge zvijezde poput Reese Witherspoon, Ellen Pompeo, Keri Russell, Lauren Santo Domingo i drugi. 
A sada evo meni najdraže revije Paris Fashion Week-a.


















2 comments:

  1. Moje omiljene - beli manitl, luda pink haljina i plavi kombinezon.
    Dopada mi se citava revija i dopada mi se sto bar na ovim izdvojenim fotkama moze da se vidi da NE DOMINIRAJU anoreksicne manekenke.
    Vecina ovih devojaka je normalne gradje i sve im bolje stoji :)

    ReplyDelete
  2. neee o ovome sam htela da pishem :)
    al sam bizibizibizi
    trebalo bi i sad da radim, al ne mogu vala odmaram ochi na nini, dvino <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...