Monday, October 10, 2011

Sta cu nositi na jesen/zimu

Da, i dalje imam veliki upitnik iznad glave kad stanem ispred ormara u ova hladna jutra. Kao da odjednom nemam šta da obučem. Poslužiću se nekim trikovima i nositi staro na druge načine i u drugim kombinacijama nego protekle sezone. Bar dok ne dođem u takvo raspoloženje da manično poharam prodavnice i kupim novu kolekciju. Evo šta imam, i šta mi nedostaje:

Caramel Sky



Ostajem vjerna svom beige trench-u, barem dok ne postane još hladnije. Moram priznati da bi mi dobro došao novi, isti, ali malo deblji da ga mogu nositi i u novembru.

In The City



HITNO naći novu crnu torbu. Sve stare ( a imam ih najmanje 5 ) su dosadile i nisu više po ukusu. Crne čizmice i torba sa beige trenchom sa prošle slike mogu biti pun pogodak. Na veću štiklu za naveče, ili malo nižu za dnevnu varijantu.

Rain In Paris



Ostajem vjerna svojim gumenjacima. Trendi su i ove sezone i pravi spas za dosadnu kišu.

Fashionista from Paris



Omiljena vikend dnevna kombinacija: jeans, majica, blazer ili kratki kaputić sa šalom i čizmama.

My Look For Tomorrow



Jedna od kombinacija za posao. Karamel smeđu jako volim i prošlih sezona sam se opskrbila cipelama/čizmama/torbama u toj boji. Na jesen je volim kombinovati sa oker žutom. Nedostaje mi još neki detalj u boji cimeta ili cigle. To je još jedan MUST na mojoj shopping listi.

My look for today



Vunena haljina u boji ciklame se još uvijek dobro drži. Crne kratke čizmice imam, crni blazer/crnu kožnu jaknu/crni kaput isto tako. Svaki izbor je u ovom slučaju dobar.

Today's Look



Vunena siva - još uvijek živa. Volim je nositi vikendima, kad žurim da izađem. A najlakše je na sebe navući haljinu. Crvena torba i odgovarajući šal je uz sivu uvijek pun pogodak!

B&W Animal Print



Uvijek aktuelna crno-bijela kombinacija. Još čekam svoj Mango bijeli kaput sa hemijske, nadam se da ga neće upropastiti. Animal print cipelice ću zamijeniti šalom u istom dezenu.

Šta mi još treba...

Body at work, mind on the beach



Plava košulja, baš ova nijansa sa slike. Uvijek mi je bila fancy, nikad nisam našla odgovarajuću.

Autumn Rain



JOŠ nekoliko haljina za posao, tako potrebnih. Ove sezone ciljam na boju šljive, maslinasto zelenu i burgundy crvenu. Tih boja najmanje imam u ormaru.

Fall Trends



JOŠ nekoliko pari hlača 'na peglu'. U čokoladno smeđoj/karamel smeđoj/mornarsko plavoj. Šalova imam previše da upotpunim sve ovo, ali vjerujem da ću njih opet kupovati više nego sve ovo ostalo što mi je potrebno. Lakove za nokte isto tako...

Šta mislite, hoću li preživjeti ovu sezonu ? :)

10 comments:

  1. ja neprestano mislim sta mi nedostaje, sta zelim...ali ove jeseni nemam mnogo izbora, kad si trudna ogranicena si na aksesoar..sto i nije lose!

    ReplyDelete
  2. Fantastičan odabir, sve mi se jako sviđa!
    Vrlo nosive i uvijek "IN" kombinacije.

    Pozdrav:)

    ReplyDelete
  3. Odlicne ideje, bilo bi lepo sve ovo imati.

    ReplyDelete
  4. i meni dosadile sve moje torbe a imam ih vise od 20, sad trazim neke nove zanimljive.... a ima tako lepih ove sezone,... jos uvek se ne mogu odluciti

    ReplyDelete
  5. Kako su dobre slike, sve! A ne smem da razmišljam više šta mi sve treba, ništa mi ne treba, realno, nego ja mnogo stvari želim :)

    ReplyDelete
  6. Odlicne su stvari.Zato mi se i svidja ovo zahladjenje,zato sto hitno moram u shoping:)

    ReplyDelete
  7. :)))preziveces nekako,ja jos nisam stigla detaljno da pretresem orman,znam samo da mi treba maslinasta parka i nekoliko veeeelikih dzempera.

    ReplyDelete
  8. Sve kombinacije su prelepe, svaka na svoj nacin!!:)))))
    pozz
    Jelena (glamfabchameleon.blogspot.com)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...