Saturday, May 28, 2011

Modna kritika: Severina

( klik za veću sliku )

Ne znam hoće li ovo postati moja redovna rubrika, jer se ne smatram kompetentnom da kritikujem tuđe modne stilove. Ali, s druge strane, ZNAM šta je mom oku lijepo, a šta nije. Na ovaj korak me navela prva fotografija, i nakon što sam je vidjela, pomislila sam samo jedno: Severina, what were you thinking ??? Znamo mi dobro da su ove sezone moderne i bananice, i prugice, a žuti clutch posebno! O tome je dosta bilo priče i postova. Ali kako na njoj sve to stoji zajedno - ja kažem BIG NO! 
S druge strane, duga haljina na tačke i loknasta frizura su pun pogodak. Pisala sam već da su se tačkice ove sezone vratile na velika vrata. Jedina mana ovaj put su oslikane bretele od kostima.
Na trećoj slici - o d l i č n o! Čisto dokaz kako jedan komad može 'dići' kombinaciju. A ja plačem za ovim Burberry kaputom otkako sam ga prvi put vidjela!
Šta vi mislite ?

5 comments:

  1. DEfinitivno ni mom oku nije lijepo , ušas kombinacija :)

    ReplyDelete
  2. Slazem se za prvu sliku, nije nesto, doduse ja nisam neki ljubitelj tufnica i nekako mi ne idu na ovu haljinu, mozeda pre na neku kratku sa sirokom suknjom iz '50-ih... A Burberry je bruka:) Mada imaa i jeftinju varijantu pisala ja o tome:)))

    ReplyDelete
  3. prva kombinacija je bas smehotresna:)verovatno je samo htela daskrene paznju na sebe,opet je uspela

    ReplyDelete
  4. ne znam sta joj se desilo na prvoj slici,ali generalno ja nju volim i uglavnom joj je styling besprekoran!

    ReplyDelete
  5. Ne znam hoće li ovo postati moja redovna rubrika, jer se ne smatram kompetentnom da kritikujem tuđe modne stilove. Ali, s druge strane, ZNAM šta je mom oku lijepo, a šta nije.- to si lijepo rekla, mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje ;) meni se sviđa prada suknja s bananicama, ali ne ide uz ovu majicu nikako, možda da je uz nešta drugo iskombinovala bilo bi super.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...