Friday, August 26, 2011

Thirsty ?

Žedni ? Naravno da jeste, napolju temperatura raste na 40 stepeni, tako popularnih ovih dana...I to bi godilo da sam i dalje na odmoru, u hladu, dok je na manje od 5 metara od mene more u koje mogu uskočiti svaki čas. Ali šta je, tu je. Prilagoditi se na vrući asfalt za 3,2,1....Nemoguće, trebaće mi još vremena. 
Da pređemo na stvar - jedno od meni najdražih ljetnih pića pored Mojito koktela, Bacardi Breezer-a ( po mogućnosti aroma ananas ), i tek otkrivenog Somersby-ja od kruške, naravno tu je i Smirnoff, u svim svojim oblicima. Ovdje prije svega mislim na Ice :)
Kako Jelena kaže - mlađi od 18 godina, odmaknite se od ovog posta. Ovo je priča o posebnoj i limitiranoj ambalaži Smirnoff voćne votke. Tako su boce limete, šumskog voća i marakuje dobile posebnu peel off foliju, sa teksturom i bojama prave kore voća. Čak iz matične zemlje - Brazila stižu u drvenim kutijama po uzoru na pakovanje pravog voća. How cool is that ?
Jedini savjet koji imam da vam dam ovog vrućeg dana - potrudite se da sačekate sa alkoholnim pićima do nekih pristojnih večernjih ( i bar malo hladnijih ) večernjih sati. Cheers!






7 comments:

  1. Draga Minni ovo izgleda predivno! Eto super ideje kako pametno iskoristiti boce ove fine tekućine:)
    Obožavam votku:)

    Kiss i ugodan vikend:)

    ReplyDelete
  2. Jao veliki sam ljubitelj votki sa ukusima, ali moji favoriti su Keglevich i Absolut. Od Smirnoffa me boli glava xD Veliki poz :*

    ReplyDelete
  3. :) wow! jedna casa meni!

    ReplyDelete
  4. najjednostavnije, a najbolje ideje :))))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...