Sunday, August 28, 2011

Cocoa Island - Maldives

Svako od nas je bar jednom pomislio: 'Ah, da mi je otići na Maldive'. Ali ono što sigurno mnogi nisu znali ( uključujući i mene ) je da se otočje Maldiva sastoji od oko 1190 otoka, a većina njih su uređeni kao resorti. Gdje god se odlučili otići na odmor - na svakom od ovih otočića ćete dobiti sve što vam srce poželi - od jacuzzi i spa usluga, preko rekreativnih aktivnosti: ronjenja, surfanja, jedrenja i ostalog.
Jedan od najluksuznijih resorta na Maldivima napravljen je na otoku Cocoa koji se nalazi na južnom Male' Atoll-u. Od glavnom grada Male'-a lako je doći do obližnjih otoka manjim brodićima koje lokalci zovu dhoni. Duže ture ka udaljenijim otocima vrše se većim brodovima zvanim vedis.
Prije nego vaši snovi o ovom ljetovalištu izmaknu kontroli, da vam kažem da noćenje u ovom resortu košta između 700 i 4000 dolara. Ipak - niko nas ne može spriječiti da uživamo u fotografijama :)









7 comments:

  1. Ne bih se bunila, ne,ne!
    Duboko se nadam da će me moja druga polovica počastiti putovanjem u ovaj raj na zemlji. Frendica je prošle godine bila na Maldivima i oduševljena je morem, klimom, ljepotama...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...