Friday, June 24, 2011

Cruise 2012 Collections

Zašto volim cruise kolekcije ? Jer pri samom pomenu riječi cruise i resort odlutam daleko daleko, na neku jahticu ( koju nikad neću imati ), zaronim u bijele jastuke, ispijam koktel na vrelom suncu, a onda uskočim u more da se malo rashladim... Moja mašta može svašta, ali to je za mene cruise.
U modnom svijetu ne baš toliko maštovito, bar ne u tom pravcu. Nego u pravcu prelaza od s/s do a/w kolekcija. Kratko je vremena trebalo da resort ( cruise ) postane pravilo, a ne izuzetak. Toliko ih je puno da ne znam kojim redom da krenem.
Ako hoćete široke košulje muškog kroja, cvijetni uzorak, voćni print, uske i kratke suknjice, chic haljine za poneku ljetnu gala noć - sve ćete to vidjeti u raznim resort kolekcijama velikih modnih imena. Da ne zaboravimo prugice na hiljadu i jedan način, kao i geometrijski print. Trendova je ovih sezona previše, i svako će naći nešto za sebe. Ono što je mene posebno oduševilo ( vidjećete po broju fotografija koje sam postavila ), su ipak bold i neon boje. Razlog: najbolje mi idu na preplanulo tijelo :) Još jedan zov ljeta provedenog na obali. Uglavnom, ovo je jedan od postova sa puno punoooo slika. Uživajte !

3.1. Phillip Lim
Alexander McQueen:


Armani:
Badgley Mischka:Balenciaga:Burberry Prorsum:Carlos Miele:


Chanel:Diane Von Furstenberg:
DKNY:
Emilio Pucci:
Givenchy:

Jason Wu:

Marc Jacobs:
Max Azria:Oscar De La Renta:YSL:4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...