Thursday, May 16, 2013

The MET Gala - The Best of Beauty

O ovogodišnjem MET Gala su pisali svi, i popratili glamurozne haljine koje su obarale s nogu. Ja sam malo zakasnila, ali ću se dotaći teme make up-a i asesoara na istom ovom događaju. Baš kao u oblačenju, i u šminkanju i frizurama su se isticali određeni trendovi koje možete lako kopirati i slijediti ako želite biti in.
Pa da krenemo redom:


1. Hidrogen u kosi
Anne Hathaway i Nicole Richie su možda najviše iznenadile - Anne sa svojom platinastom bojom kose, a Nicole čak i više sa nesvakidašnjom srebrenom, inače djelo stiliste Luke Chamberlain-a. I Anne je pohvalila svog frizera, u pitanju je Sascha Breuer


2. Naglašene naušnice
Emilia Clarke i Mary Kate Olsen su se odlučile za jednostavnu frizuru podignutu sa jedne strane kako bi istakle neobične i velike naušnice. Ovo je još jedan znak da se vraća u modu tzv. 'asimetričan nakit'. Jedna naglašena naušnica, kako se to nosilo u devedesetim, je opet hit. 


3. Oči naglašene eyeliner-om
Najveće iznenađenje večeri je bio naglašen smokey eyes sa debelom linijom eyeliner-a. Smokey je otišao korak dalje kako su to pokazale Ginnifer Goodwin i January Jones. Linije više nisu mekane, nego prenaglašene oštrim potezima ugljeno crnog. 


4. Metalni ukrasi u kosi
Znamo da su nitne moderne već duže vrijeme, ali Sienna Miller nam je dala novu ideju da ih nosimo i u kosi. Jaime King je svoj outfit u crnoj boji uljepšala zlatnim ukrasima na traci. Iz ovih primjera crpimo još jedan trend za toplije dane: zlato u kosi. Zašto da ne ?


5. Pramenovi
Za kraj evo dva odlična primjera kako možete osvježiti vašu boju kose, a da to ne bude ekstremna promjena kakvih se svi pomalo plašimo. Joan Smalls i Chanel Iman su posvijetlile vrhove što je potpuno promijenilo njihov izgled na koji smo navikli. Neka vam Chanel Iman bude inspiracija da pramenovi ne moraju uvijek biti plavi ili smeđi. Ona je hrabro obojila kosu u nježno rozu nijansu. 

1 comment:

  1. Ombre mi se mnogo dopada ali ne bih se usudila na plavoj kosi eksperimentisati :/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...