Sunday, April 29, 2012

Daily Inspiraton: Sounds Like A Perfect Sunday


Zdrav doručak za dobro jutro.... ...a onda bih mogla malo čitati, naučiti nešto novo.


 Šteta je provesti cijeli dan kod kuće. Spremam se...


 Kuda ? Do centra, naravno...


 Uživam na suncu skoro cijeli dan.A onda nazad kući. Plan: pakovanje! Mislim da ću preskočiti ručak danas. Jedan slasni desert će biti dovoljan.


 Mmm šta sam izostavila ? Malo maženja...


 I beauty sleep, uvijek tako potreban.


A sutra ? PARIZ!!! 
Želim vam svima da se lijepo odmorite i provedete za praznike. 


Friday, April 27, 2012

Monica Belluci on Vanity Fair Italy Covers, May 2012 Issue


Još jedna naslovnica u moru drugih za koje je pozirala, a Monica i dalje blista. Photoshop ili ne, nije ni važno. Ona će uvijek biti bar u top 3 moje favorite vamp žene! Pogledajte prateći editorial. 


Monday, April 23, 2012

Just Girly Things


Klik po klik i evo mene na još jednom Tumblr blogu. Ovaj put riječ je o Just Girly Things, blogu sa puno slika i bez pretjerano puno riječi, baš kako volim. I bez obzira koliko autorka bloga imala godina, i koliko blog bio 'girly' kao što sam naziv kaže, meni u ovom trenutku baš odgovara takav i pomaže mi da dnevne obaveze u najkraćem mogućem vremenu stavim na 'off' i utonem u čarobni svijet ljeta, sunca i godišnjih odmora. Gotovo sve ove sličice koje sam postavila uz post vode upravo u tom pravcu. Mislim da vam neće biti mrsko da mi se pridružite. P.S. Odbrojavanje do putovanja u Pariz je počelo. Do kraja idućeg mjeseca možete očekivati neki putopis na blogu. Kiss svima :*Tuesday, April 17, 2012

Editorials: Runaway Bride


Magazine: Vogue Paris
Issue: April 2012
Model: Isabeli Fontana
Photo by: Peter Lindbergh
Fashion Editor: Anastasia Barbieri
Hair: Christiaan
Make Up: Stephane Marais
Monday, April 16, 2012

Black&White Heaven - S/S 2012 Jewelry Collection


U znaku uspješne saradnje sa damama iz Black&White Heaven, sa zadovoljstvom predstavljam njihovu novu kolekciju nakita za sezonu proljeće/ljeto 2012. Naći ćete tu mnoštvo super zanimljivih i unikatnih naušnica, ali i ogrlice, broševe, i ono što je mene naročito oduševilo - trake za kosu koje možete izabrati u vama odgovarajućoj boji. Dio kolekcije možete pogledati u ovom postu, a za ostatak kliknite ovdje. Na njihovoj FB fun stranici također možete pitati za sve detalje naručivanja i dostave. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...